Transportarbeideren: Fikk h(j)elp når han trengte det

– Det er på en måte som jeg har fått meg jussutdannelse for 50 kroner måneden, sier Tom Heino Aronsen.

Det var i forbindelse med et vanskelig arveoppgjør, Aronsen tok kontakt med Help forsikring. Et selskap som gir medlemmer i Norsk Transportarbeideforbund advokatbistand. – Jeg har brukt Help til en eiendomsoverdragelse og til å sette opp et testament, forteller han.

– Vi hadde besøk av Help her på Schenker for flere år siden, og jeg har også vært på noen møter og seminarer der Help har informert om tilbudet sitt, forklarer han. Testamentet han ønsket å få satt opp, var gjort på kort tid. – Jeg har to stebarn som jeg ønsker å testamentere til. Hvis ikke vil det gå til noen andre om det skulle skje meg noe, sier Aronsen. Ikke det at han har planer om at det skal skje noe umiddelbart. – Jeg nærmer meg jo 60, så man vet jo aldri, ler han. Testamentet ble utformet av Help etter at Aronsen hadde fortalt advokaten hva det var han ønsket.

Fornøyd

All kontakt med mellom Aronsen og Help har vært via telefon og epost. – Jeg bare ringte inn og fikk kontakt med Jeanette Sandberg . Henne kan jeg ikke få rost nok. Den servicen, positiviteten og imøtekommelsen jeg fikk av henne, står det virkelig respekt av, skryter Aronsen. Han er overlykkelig over å ha tatt kontakt med Help. – Jeg er snart 60 år og dette er første gang i livet mitt jeg har brukt advokat. Det er ikke enkelt å vite hva som er riktig. Jeg har i hvert fall ikke den kompetansen. Med Help er det på en måte som om jeg har kjøpt meg jussutdannelse for 50 kroner måneden, avslutter Tom Heino Aronsen.