Betingelser

HELP Forsikring har konkurransedyktige betingelser, og kan tilby en spennende arbeidsplass med utfordrende arbeidsoppgaver og balanse mellom jobb og fritid.
Betingelser

Advokathjelp gjennom forsikring er en ny måte å tenke advokattjenester på. Vi ønsker at alle skal ha tilgang til advokat når de trenger det, uten å måtte tenke på regningen. Dette betyr også at du som advokat slipper å bruke tid på fakturering. Våre kunder betaler bare forsikringspremien.

HELP tilbyr et bredt opplæringsprogram til sine ansatte. Som nyansatt gjennomfører du den ettårige HELP-skolen, der opplærings- og utdanningsopplegg er satt i et helhetlig system. HELP-skolen består av både praktiske opplæringsmoduler, materielle moduler (arverett, barnerett m.m.) og tverrfaglige moduler (forhandlingsteknikk, prosedyretrening m.m.). Både HELPs erfarne advokater og eksterne forelesere er bidragsytere.

I HELP er det god anledning til å gjøre karriere. Vi mener at våre ansatte både skal ha de beste muligheter til å utvikle seg faglig, og kunne ha et liv utenfor jobben. Er du opptatt av prosedyrekravene for å få advokatbevilling, er det rom for prosesser også.

Er du opptatt av trening har vi en god avtale med vår nærmeste nabo Elixia, med tre faste HELP-treninger i uken. HELP har et eget fotballag og vi stiller selvsagt i Sørkedalsløpet og på Holmenkollstafetten.

Sørkedalsløpet