Saker vi har løst

Dom Senja tingrett – lekkasjer for 600 000,-

Kjøperne overtok huset i november. Da mildværet kom i februar, begynte vann å lekke inn gjennom taket. Dette var bare starten.

Les mer »
Badet måtte rives

Borettslagsleiligheten var solgt med "nytt bad" fra 2009, utført av fagfolk. Kjøperen hadde derfor tillit til at badet fungerte som det skulle, inntil naboen i leiligheten under ringte på.

Les mer »
Hytta hadde heftelser for 1.6 mill

Banken nektet å slette heftelsene på hytta som oversteg kjøpesummen. Saken løste seg imidlertid gjennom forhandlinger.

Les mer »
Ny kjeller, gammel drenering

Eneboligen i Sandefjord fra 1926 ble kjøpt for snaut 4.3 millioner kroner. Kjelleren var nyinnredet i 2003, men det var gitt risikoopplysninger om manglende/eldre drenering.

Les mer »
Forhandler omregistrerte ikke bilen

Selgeren av bilen fikk problemer da bilbutikken ikke sørget for omregistrering.

Les mer »
Godkjenning av kjelleren kostet 900 000,-

Huset i Oslo fra 1968 ble kjøpt for 6.9 millioner. For å få godkjent kjelleren måtte kjøperne legge på nesten en million til.

Les mer »
Problematisk naboforhold

Vår kunde flyttet til hus på landet. Nærmeste nabo var en gårdbruker med mange hundre mål og som blant annet drev med bier. Etterhvert oppstod det noen mindre uoverensstemmelser mellom naboene.

Les mer »
Stadig nye feil og mangler

Selgers eierskifteforsikring utbetalte 270 000 kroner til kjøperne. Dette var langt fra nok til å dekke utbedring av manglene. Selskapet ønsket heller ikke å delta i rettsmekling for å se om tvisten kunne forlikes. Kjøperne var derfor av...

Les mer »
Uriktig om nabogrensen

På visningen fikk kjøper vite at tomtegrensen gikk mer enn 4 meter fra terrassen. I virkeligheten var den bare en halv meter unna. Med advokathjelp fikk kjøperen prisavslag.

Les mer »