Forbund

LO-forbund kan inngå kollektiv avtale om advokatforsikring. I en kollektiv avtale vil forsikringen gjelde for alle forbundets medlemmer.

 

LO-forbund kan inngå kollektiv avtale om advokatforsikring. Den kollektive avtalen gjelder for alle forbundets medlemmer, og du betaler da ikke noe ekstra for advokathjelp utover den kollektive betalingsordningen. 

I dag har medlemmene av 14 norske og to svenske LO-forbund fullverdig advokathjelp gjennom forbundet sitt. De kan bruke advokat i privatlivet uten å betale timepris. 

 

Som LO-medlem kan du i tillegg tegne LOfavør Advokatforsikring kollektivt sammen med de andre i en gruppe på arbeidsplassen din. Du kan også forsikre deg individuelt. Du kan lese mer om hvordan du kan få LOfavør Advokatforsikring nedenfor.

Forbund

LO-forbund kan inngå kollektiv avtale om advokatforsikring for sine medlemmer. I en kollektiv avtale vil forsikringen gjelde for alle forbundets medlemmer, med reservasjonsrett for eksisterende medlemmer når avtalen inngås. 


Forbundet inngår forsikringsavtalen direkte med HELP. Oversikten viser hvilke LO-forbund som har kollektiv avtale om advokatforsikring. Tilhører du et av disse forbundene, og ikke har reservert deg mot advokatforsikring, har du  rett til advokathjelp hos HELP Forsikring.

Som medlem av et LO-forbund med LOfavør Advokatforsikring får du

  • 15 timer rådgivning fra advokat per år og dekning av juridiske kostnader opp til 3 millioner kroner hvis saken må løses i rettssystemet.
  • Tilgang til juridiske avtaler og skjemaer utarbeidet av HELPs advokater på Min side.
  • Full dekning av egne og eventuelt idømte saksomkostninger.

 

Forbund med kollektiv avtale:

Advokathjelp til

Familie

Eiendom

Kjøp

Arv

Netthets og ID-tyveri

Tilbakemelding fra NTF-medlem

Superkoselige folk å snakke med og lynraskt svar!

Tilbakemelding fra NTF-medlem

Bra jobba! Har vært LO-medlem siden 1981 og skal aldri kutte det ut. Kjappe svar på meldinger og telefon, super jobb av advokaten. Terningkast 6! 

Tilbakemelding fra medlem i Postkom

Tusen takk for kjempebra hjelp fra dere. Slik som saken stod regner jeg med at det var det beste resultatet en kunne håpe på. Det ble som en julegave på forskudd! Jeg synes Øyvind Berre behandlet saken svært raskt og profesjonelt!

Tilbakemelding fra NAF-medlem

Rask og god respons fra advokat Ane Granlund på alle henvendelser.

Tilbakemelding fra FLT-medlem

Føler jeg nå har fått et testament som er lettfattelig og profesjonelt, der alle undertegnende forstår meningen med innholdet.

Tilbakemelding fra Lokman-medlem

Kan bare gi positive tilbakemeldinger til advokaten og all den hjelpen hun ga meg. Mottok god informasjon og støtte under hele prosessen. Veldig bra!

Tilbakemelding fra NOF-medlem

Meget god service. Jeg møtte en svært imøtekommende og tålmodig advokat, Vegar Ringstad Pettersen, i min sak. Tusen takk for hjelpen og tålmodigheten.

Tilbakemelding fra NTF-medlem

Jeg er kjempefornøyd med advokathjelpen jeg har fått hver gang. Jeg har ikke råd til advokat utenom, så jeg hadde nok hatt en annen hverdag om dere ikke hjalp meg. Tusen takk.

Tilbakemelding fra NTF-medlem

Er veldig fornøyd med all hjelpen jeg har fått. Advokaten var lett og hyggelig å snakke med, veldig dyktig i sitt fag. Jobber raskt og gir gode resultater. Takk for det.

Tilbakemelding fra LO-medlem

Jeg er svært fornøyd med hjelpen jeg fikk av advokat i forbindelse med utstedelse av testamente og samboeravtale.

Tilbakemelding fra CREO-medlem

Vi fikk et godt og forklarende møte med Vegard Ringstad Pettersen hos HELP om testament.

Tilbakemelding fra NTF-medlem

Dere gjør en utrolig super jobb for oss som er organisert, stå på og gjør dokkers beste for framtidens medlemmer!

Tilbakemelding fra CREO-medlem

Imøtekommende og hyggelig advokat som har fulgt opp godt.

Tilbakemelding fra Postkom-medlem

Veldig rask respons ved kontakt og veldig gode råd. Ble beroliget ved bekreftelse på at dere hjalp meg mer om nødvendig.

Tilbakemelding fra Postkom-medlem

Advokaten jeg var i kontakt med var utrolig hyggelig, hjelpsom og god til å forklare. Meget bra :)

Tilbakemelding fra kunde med Advokatforsikring

Topp service og meget hyggelige folk. Hjelpsomme og effektive.

Kontaktperson i HELP

Frøydis Øien

Key Account Manager

Frøydis har jobbet i HELP siden 2012. Hun har lang erfaring fra salg av prosjekterte boliger og har totalt 12 års salgserfaring.

Kontakt oss på 22 99 99 99 eller post@help.no