Faglige artikler

Trenger du boligkjøperforsikring i borettslag eller sameier?

Noen tror at det ikke er nødvendig med boligkjøperforsikring når man kjøper leilighet i borettslag eller sameie. Dessverre er det mange eksempler på at også kjøpere av disse har trengt advokathjelp i forbindelse med boligkjøpet. Her er noen av de. 

Les mer

Trenger du boligkjøperforsikring på en bolig som fortsatt har garanti etter bustadoppføringslova?

I denne artikkelen har vi forklart noen av grunnene til at det er lurt med boligkjøperforsikring - også på boliger som er nye. 

Les mer

Derfor lønner Boligkjøperforsikring Pluss seg

8 mai 2018

Med Boligkjøperforsikring Pluss leverer HELP fullverdige advokattjenester til boligeiere, både i kjøpsprosessen og i tiden etterpå. Det er mange spørsmål en boligeier kan stille en advokat, og det koster ingenting ekstra: Du betaler ikke timepris.

Les mer

Hjelper kunden hele veien

20 mars 2018

HELPs forretningsidé er å tilby advokathjelp gjennom forsikring. Når mange betaler litt i premie, kan alle få hjelp når de trenger det, uten å betale timepris. Og siden starten i 2005 har vi bevist at spesialisert advokathjelp uten timepris er viktig for boligkjøpere.  

Les mer

Digitale løsninger

20 mars 2018

Med Boligkjøperforsikring Pluss kan boligeieren bruke advokaten sin som rådgiver i privatlivet selv om hun eller han ikke er i en tvist. I tillegg har HELP de siste årene satset mye på digitale løsninger. Disse nyter Plusskundene våre godt av.

Les mer

Boligkjøperforsikring Pluss - Advokathjelp for boligeiere

20 mars 2018

De fleste meglere er godt kjent med HELP Boligkjøperforsikring. I mange år har HELP også gjort advokattjenester på andre områder tilgjengelig for folk flest gjennom HELP Advokatforsikring. Nå forener vi disse to ordningene for boligeiere.

Les mer

Kontakt oss på 22 99 99 99 eller post@help.no