Nyheter

Dette bør du vite om skjeggkre

4 mai 2018

Vi ser et stadig økende antall saker om skjeggkre, både i og utenfor domstolene. For boligkjøper er det avgjørende å kunne dokumentere at innsektene sannsynligvis var til stede da selgeren eide boligen.

 

Les mer

LO styrker rettssikkerheten sammen med HELP

22 mars 2018

LO gir trygghet på jobb gjennom LO-advokatene, og i privatlivet gjennom advokatforsikringen, skriver LO-sekretær Terje Olsson i Dagbladet.

Les mer

Telenor og HELP lanserer advokathjelp ved ID-tyveri og netthets

6 mars 2018

6. mars 2018 lanserte Telenor Sikker ID for sine mobilkunder. Vi i HELP er stolte over å levere advokathjelp til Telenors kunder. Det gir trygghet og hjelp ved ID-tyveri og netthets. 

Les mer

Forbrukerombudet blir Forbrukertilsynet

1. januar 2018 endret Forbrukerombudet navn til Forbrukertilsynet. 

Les mer

Advokathjelp for boligeiere

Boligkjøpet utløser mange juridiske spørsmål. HELP har lansert Boligkjøperforsikring Pluss, som dekker de områdene der boligeiere oftest trenger juridisk rådgivning og advokathjelp. 

Les mer

Prisen hindrer kontakt med advokat

I en helt fersk undersøkelse for HELP, har vi spurt 1 000 nordmenn om bruk av advokat. Nesten 9 av 10 (87 %) svarer at de har vært i en konflikt eller situasjon som utløser juridiske spørsmål de siste 4-5 år. I snitt er barnefamiliene i 3 slike situasjoner hvert år. Snittet i befolkningen er 2.6.

Les mer

Kontakt oss på 22 99 99 99 eller post@help.no