Nyheter

Vant over boligselgerforsikringen

Faksimile fra Rix: A-pressens digitale riksavis 12.12.17.

Les mer

Nichlas arvet millioner ved hjelp av sin advokatforsikring

Gjennom forbundet sitt har Nichlas Westman LOfavør Advokatforsikring fra HELP. Han trengte advokathjelp i forbindelse med arveoppgjøret etter sin tante. Advokatforsikringen gir rett til fullverdig advokathjelp i hele Skandinavia. 

Les mer

Fikk førerkortet tilbake

Lastebilsjåføren holdt på å kjøre på en politimann under en kontroll. Det var mørkt, og mannen hadde dårlig refleks. Sjåføren mistet lappen. Da kom advokatforsikringen til sin rett. Nå har mannen fått sertifikatet tilbake, og erstatning for tapt lønnsinntekt. 

Les mer

Handel og Kontor innfører LOfavør Advokatforsikring

Fra og med 1. november har medlemmene i LOs 3. største forbund, Handel og Kontor, advokathjelp fra HELP som kollektiv medlemsfordel. 

Les mer

Rettshjelpstiltakene skal styrkes, ikke svekkes, Erna!

Gateuristens ca 150 frivillige hjelper mennesker som ellers faller utenfor alle andre støtteordninger i ca 3 000 saker årlig. Og behovet er enda større.

Les mer

Advokathjelp digitaliseres 

Men advokatene forsvinner ikke. "De som bygger det nye Norge" er tittelen på Podkastserien der teknolog Silvija Seres intervjuer de hun mener påvirker samfunnsutviklingen i Norge. Nå kan du høre HELPs Johan Dolven fortelle om hvordan digitalisering gjør advokathjelp tilgjengelig for folk flest, og om filosofien bak HELP og hvem vi er.

Les mer

Kontakt oss på 22 99 99 99 eller post@help.no