Vi har kjøpt 25 nye stoler

Vil du ha en av dem? 

HELPs 200 ansatte søker 25 nye advokatkolleger.  Vi søker både nyutdannede og erfarne til HELP Forsikring og HELP-advokatene. 

Hvem vi ønsker oss

Dine viktigste egenskaper er at du motiveres av å gjøre en forskjell for folk, og at du deler vår ambisjon om å gjøre advokattjenester tilgjengelig for alle. Det betyr at du er kundeorientert og serviceinnstilt gjennom hele arbeidsprosessen, og at du kommuniserer godt. Ikke minst må du kunne forklare jussen slik at de som engasjerer oss forstår hva du mener. Og aller viktigst: Du vet at fornøyde kunder er avgjørende for at vi skal lykkes, og at du spiller en sentral rolle for at vi skal nå målet. 

Vi tilbyr en spennende jobb i landets viktigste advokatmiljø for privatpersoner. Vi investerer dessuten i digitale verktøy som vil endre arbeidshverdagen din og brukeropplevelsen for kundene. 

Mer om stillingene

Advokater

Vi søker særlig advokater med interesse for barne- og familierett, men vi skal også styrke teamene på arv, fast eiendom og kjøpsrett. 

Vi vil gjerne ha advokater som speiler samfunnet. Har du et annet morsmål enn norsk, er det fint. Kundene våre snakker mange språk. Trives du med å dele kunnskap og jobbe i team? Er du i tillegg empatisk, effektiv og strukturert, vil vi gjerne høre fra deg. 

Avdelingsleder

God ledelse påvirker prestasjoner og trivsel. Som avdelingsleder blir du derfor svært viktig for HELP! 

Du vil få leder- og resultatansvar for en avdeling med cirka 20 advokater og advokatfullmektiger. Du er en god leder. Det er ikke et absolutt krav at du er jurist, men vi ønsker at du har minst 3 til 5 års erfaring som leder med personalansvar. 

For at du skal lykkes i HELP, tror vi at du klarer å løfte blikket og ser avdelingens oppgaver i en større sammenheng, samtidig som du er resultatorientert. 

Du ser hver enkelt av dine ansatte. Det betyr at du er tilgjengelig, lytter og heier. Men det betyr også at du utfordrer og stiller tydelige forventninger. 

Du skaper motivasjon og entusiasme. Dine folk ser verdien av oppgavene de skal løse, de fokuserer på løsninger fremfor problemer, og de evner å tenke kommersielt.

Som avdelingsleder får du i tillegg ansvar for:

 

  • Medarbeiderutvikling og -tilfredshet
  • Strategisk og operativt ansvar for arbeidsflyt, ressursutnyttelse og saksfordeling
  • Å sikre god informasjonsflyt i avdelingen
  • Å sikre god kommersiell forståelse i avdelingen
  • Å følge opp de fagansvarlige i avdelingen
  • Å bidra til HELPs digitale prosjekter for å bedre kundeopplevelsen og forenkle juristenes arbeidsprosesser 

 

Stillingen rapporterer til COO.

HELP ønsker å være ledende på digitalisering i advokatbransjen. Alle våre ansatte har mulighet til å trene i arbeidstiden, og HELP er sertifisert som a Great Place To Work.

Gå videre til stillingsannonsene her: 

Kontakt oss på 22 99 99 99 eller post@help.no