HELP tilbyr spesialisert advokathjelp gjennom forsikring. Dette har gjort oss til et av landets sterkeste miljøer innen privatrett. I HELP får du ansvar for egne saker fra første dag, samtidig som du kan ta nye steg og utvikle deg i takt med dine faglige ambisjoner. Vi legger stor vekt på å finne deg som trigges av innovasjon og utvikling av morgendagens advokattjenester, og nå søker vi talenter med noen års erfaring. 

Om oss

HELP er en moderne arbeidsplass med et sterkt fagmiljø av advokater som drives av å gjøre en forskjell. Vi er ledende på å ta i bruk digitale løsninger som endrer arbeidshverdagen for våre ansatte, og brukeropplevelsen for kundene. Våre advokater fakturerer ikke, og får bedre anledning til å konsentrere seg om fag, og mer kontroll over egen tid. Vi er i alt ca. 150 ansatte som holder til i nye lokaler sentralt plassert på Majorstua i Oslo. Vi har et uformelt og hyggelig arbeidsmiljø med høy grad av trivsel (Great Place to Work-sertifisert 2019). 

Vi har også kontorer i Stockholm og København og er heleid av det store, tyske forsikringsselskapet ARAG. Les mer om HELP her. 

Om kundene våre

Våre kunder er bedrifter og privatpersoner som har tegnet forsikring gjennom HELP. Rundt 200.000 LO-medlemmer og deres familier har en slik forsikring, i tillegg til en rekke andre organiserte og enkeltpersoner. Mer enn halvparten av alle boligkjøpere tegner HELP Boligkjøperforsikring i anledning boligkjøpet, og blir dermed også kunder hos oss. 

Om deg

Nå trenger vi flere flinke og sultne advokater. Kan det være deg? 

Du bør ha høye faglige ambisjoner, samtidig som du kanskje har et ønske om å kunne balansere jobb, familie og fritid bedre. Du lærer raskt, samarbeider godt og trigges av tanken på å være en del av landets beste fagmiljø innen privatrett. 

Kontakt oss for en prat, da vel! 

Registrer åpen søknad her.
 

Kontakt oss på 22 99 99 99 eller post@help.no