Med HELP Advokatforsikring Bedrift får din bedrift juridisk rådgivning fra HELPs advokater - skreddersydd til dine behov. Vi tilbyr fullverdig advokathjelp innenfor de mest relevante rettslige områdene for små og mellomstore bedrifter opp til 50 ansatte.  

Bedriften kan få bistand innenfor: 

  • Arbeidsrett 
  • Husleierett
  • Kontraktsrett

Din egen advokat - uten timespris

Forsikringen gir deg fullverdig advokathjelp innenfor de rettsområdene som er relevante for din bedrift. Inkludert i dekningen er tilgang til Min side og HELPs digitale arbeidsavtale. Bedriften får hele 15 timers juridisk rådgivning per år. 

 

Med HELP Advokatforsikring Bedrift kan du være trygg på å få hjelp til å gjøre de riktige juridiske valgene, slik at du unngår unødvendige konflikter. 

 

Dersom bedriften din likevel skulle havne i en tvistesak innenfor rettsområdene som er dekket, vil vi også bistå deg i en eventuell rettssak, helt til Høyesterett om nødvendig. I tvistetilfeller dekker vi både egne og eventuelle idømte saksomkostninger opp til 2 millioner kroner per sak. 

 

Bedriftsledelse er tidkrevende og hardt arbeid. Vi vet at hverdagen for bedriftsledere preges av høyt tempo, og at det kreves fullt fokus på kjernevirksomheten for å lykkes. Ved å ha advokatforsikring kan konflikter forebygges og løses, slik at bedriften kan fokusere og bruke all tid og energi på det som er viktig for bedriften og kundene. 

 

 

Pris

Fra kr 169 per måned

 

Pris vil variere ut i fra størrelsen på bedriften og hvilke dekningsområder du ønsker. 

 

For fullstendige priser se vedlagt prisliste:

Vedlagte priser er veiledende og gjelder ved individuelt kjøp av forsikringen. Gjennom distributører og/eller kollektive avtaler vil vi kunne skreddersy et rabattert tilbud. 

 

 

Vil du vite mer om Advokatforsikring Bedrift?

 

 

 

 

Tilbakemelding fra kunde med Advokatforsikring

Alle vet hvor mye advokathjelp koster. Det er så flott at vi kan få sånn bistand raskt og effektivt, uten å betale noe ekstra.

Tilbakemelding fra kunde med Advokatforsikring

Det var veldig trygt å ha med seg en god faglig vurdering av hvor sterkt vi sto i de innledende møtene med hovedentreprenøren.

Kontaktperson i HELP

Espen Flood Tangsrud

Forretningsutvikler, advokat MNA

Espen er ansvarlig for forretningsutvikling i HELP i Norge, og jobber tett med flere av våre distributører av advokatforsikringsproduktet. 

Espen har tidligere jobbet som advokat i HELP med rådgivning, forhandling og tvisteløsning for boligkjøpere. Før han startet i HELP har Espen bred erfaring innen salg- og forretningsutvikling innenfor områder som eiendom og IT.

Telefon: +47 984 88 246

E-post:

Kontakt oss på 22 99 99 99 eller post@help.no