Nyheter

Advokathjelp digitaliseres 

Men advokatene forsvinner ikke. "De som bygger det nye Norge" er tittelen på Podkastserien der teknolog Silvija Seres intervjuer de hun mener påvirker samfunnsutviklingen i Norge. Nå kan du høre HELPs Johan Dolven fortelle om hvordan digitalisering gjør advokathjelp tilgjengelig for folk flest, og om filosofien bak HELP og hvem vi er.

Les mer

Vi lanserer nye nettsider!

Det var på tide med en fornyelse, og vi har benyttet anledningen til å ha enda mer fokus på godt juridisk innhold for folk flest. 

Les mer

Høyesterett styrker kjøpers posisjon

Årets viktigste dom for boligkjøpere ble avsagt av Høyesterett før sommeren. Saken er ført av HELP gjennom tre instanser. Høyesterett presiserer nå hvordan vurderingen av hva som er en "vesentlig"  mangel skal gjøres

Les mer

Nytt premiumprodukt for boligkjøpere

Boligkjøpet er sannsynligvis den begivenheten i livet som utløser flest juridiske spørsmål. HELP lanserer derfor Boligkjøperforsikring Pluss, som i tillegg til boligkjøper gir kjøper fullverdig advokathjelp når de står fast i byggesøknaden eller naboen slår seg vrang.

Les mer

5 råd når du skal kjøpe bolig

Siste utgave av Huseiernes medlemsblad med 9 sider stoff om boligkjøp, levert av HELP.

Les mer

Fornøyd kunde fikk hevet bilkjøpet

Befalsbladet (Norges Offisersforbund) har i siste nummer en gladsak om medlemmet som kjøpte en kollisjonsskadet bil, og som fikk hjelp av vår advokat til å heve kjøpet.

Les mer

Kontakt oss på 22 99 99 99 eller post@help.no