Hopp til innhold
Min side
Med HELP Advokatforsikring Bedrift får din bedrift juridisk rådgivning fra HELPs advokater - skreddersydd til dine behov. Vi tilbyr fullverdig advokathjelp innenfor de mest relevante rettslige områdene for små og mellomstore bedrifter opp til 50 ansatte.

Bedriften kan få bistand innenfor: 

 

Din egen advokat - uten timespris

Forsikringen gir deg fullverdig advokathjelp innenfor de rettsområdene som er relevante for din bedrift. Inkludert i dekningen er tilgang til Min side og HELPs digitale arbeidsavtale. Bedriften får hele 15 timers juridisk rådgivning per år. 

Med HELP Advokatforsikring Bedrift kan du være trygg på å få hjelp til å gjøre de riktige juridiske valgene, slik at du unngår unødvendige konflikter. 

Dersom bedriften din likevel skulle havne i en tvistesak innenfor rettsområdene som er dekket, vil vi også bistå deg i en eventuell rettssak, helt til Høyesterett om nødvendig. I tvistetilfeller dekker vi både egne og eventuelle idømte saksomkostninger opp til 2 millioner kroner per sak. 

Bedriftsledelse er tidkrevende og hardt arbeid. Vi vet at hverdagen for bedriftsledere preges av høyt tempo, og at det kreves fullt fokus på kjernevirksomheten for å lykkes. Ved å ha advokatforsikring kan konflikter forebygges og løses, slik at bedriften kan fokusere og bruke all tid og energi på det som er viktig for bedriften og kundene. 

 

Pris

Fra kr 169 per måned

Pris vil variere ut i fra størrelsen på bedriften og hvilke dekningsområder du ønsker. 

For fullstendige priser se vedlagt prisliste:

Prisliste

Vedlagte priser er veiledende og gjelder ved individuelt kjøp av forsikringen. Gjennom distributører og/eller kollektive avtaler vil vi kunne skreddersy et rabattert tilbud. 

Kontaktperson i HELP