Hopp til innhold
Min side - meld sak

Advokatforsikring Bedrift

Juridisk rådgivning fra HELPs advokater - skreddersydd til dine behov. Vi tilbyr fullverdig advokathjelp innenfor de mest relevante rettslige områdene for små og mellomstore bedrifter opp til 50 ansatte.

Advokatforsikring fra HELP gir deg:

Bedriftsledelse er tidkrevende og hardt arbeid!

Vi vet at hverdagen for bedriftsledere preges av høyt tempo, og at det kreves fullt fokus på kjernevirksomheten for å lykkes. Ved å ha advokatforsikring kan konflikter forebygges og løses, slik at bedriften kan fokusere og bruke all tid og energi på det som er viktig.

Uten HELPs advokatforsikring for bedrifter ville vi sannsynligvis ha måttet legge om virksomheten - daglig leder, Espen Sturlason

Rørleggere, entreprenører, frisørsalonger og mange andre bedrifter i Norge er forsikringskunder hos HELP i dag. Vi har avtale med landsforeningen Nelfo, foreningen for ventilasjon, kulde og energi (VKE) og Rørentreprenørene Norge.

Fra januar 2021 vil norges største fagkjede for frisører, Hår1-Kjeden, tilby advokatforsikring til sine salonger.

Din egen advokat - uten timespris

Med HELP Advokatforsikring Bedrift kan du være trygg på å få hjelp til å gjøre de riktige juridiske valgene, slik at du unngår unødvendige konflikter. Forsikringen gir deg fullverdig advokathjelp innenfor de rettsområdene som er relevante for din bedrift. Inkludert i dekningen er tilgang til Min side og HELPs digitale arbeidsavtale. Bedriften får hele 15 timers juridisk rådgivning per år. 

Dersom bedriften din likevel skulle havne i en tvistesak innenfor rettsområdene som er dekket, vil vi også bistå deg i en eventuell rettssak, helt til Høyesterett om nødvendig. I tvistetilfeller dekker vi både egne og eventuelle idømte saksomkostninger opp til 2 millioner kroner per sak.